Stadslab Cool-Zuid ’17


STADSLAB
COOL-ZUID

Het is het centrum van het centrum. De stad Rotterdam is overal dichtbij. Ingeklemd tussen belangrijke districten als het Museumpark, de Kop van Zuid, het stadscentrum en het uitgaanscentrum en gelegen tussen drukke doorgaanswegen en prominente ontwikkellocaties zoals de Coolsingel en Westblaak, ligt ons Cool-Zuid. In de luwte van twee dijken, uit het zicht van de onoplettende langsloper, maar op een plek waar alle voorzieningen die het stedelijk hart begeert binnen handbereik zijn: winkels, caf├ęs, kunst, cultuur en vergezichten.

Buitenstaanders zien het misschien niet zo, maar wie Cool-Zuid wat beter kent, weet: hier is wat aan de hand.Lees het volledige verhaal hieronder of download het e-book of een van de beschikbare PDF’s:

Het e-book heeft een vaste layout en is hierom het beste te bekijken op een telefoon of tablet. Qua apps raden wij Cloudshelf (voor iPhone) en Readium (voor Chrome) aan (of een van de readers in deze link).

Het e-book is 161.4MB, let op dat je op WiFi zit wanneer je hem download.

Stadslab Cool-Zuid

Wil je meer informatie over Stadslab Baankwartier ontvangen of heb je een vraag of opmerking mail dan naar: stadslab@koolontwerpers.nl